Testimo­nials

"We hebben heel mooie sessies gehad. Dank je wel!!! Ik denk dat je heel veel mensen gaat helpen op jouw mooie eigen wijze in je praktijk"
Symbool
"Deze professionele kanjer maakt alle verwachtingen meer dan waar. Ook als cliënt waardeer ik je op een dikke 10 uit 5 *****"
Symbool
"Ik heb haar ervaren als oprecht, betrouwbaar, belangstellend, geduldig en betrokken. Ik ben ervan overtuigd dat zij mensen kan helpen op meerdere vlakken en /of vraagstukken. Ze noemt zichzelf oma, maar in mijn visie doet ze zichzelf tekort. Ze is een,’ Crone’, draagster van wijsheid. Ikzelf prijs haar aan, ...maak die wandeling door het bos, ga bij haar op de thee, vertel je verhaal, pluk kruiden. Haar wijsheid en haar persoonlijke ervaringen, haar intellect met de bovenstaande competenties zorgen voor groei en intuïtieve ontwikkeling."
Symbool
"Ik geniet van onze gesprekken"
Symbool
"Ella is scherp, respectvol en weet goed aan te voelen en daardoor ook te verbinden.... Ze heeft bij mij een belangrijk proces in werking gezet"
Symbool
"Op een gegeven moment sta je op een kruispunt.. je begint een zoektocht naar jezelf.. Misschien zoek je in de takken naar dat wat zich enkel laat zien in de wortels. Ze loopt mee op jouw unieke pad, ze vertelt je niet wat je moet zien, maar stuurt je de goede richting uit... authentiek dat is ze, vol wijsheid en kracht, uniek..en zo kijkt ze ook naar jou"
Symbool