Aan­bod

trajectcoaching

Na een kennismakings- en intake gesprek waarbij we vaststellen wat het doel en het probleem is, kijken we wat er nodig is om je doel te bereiken en/of het probleem op te lossen. Hier gaan we dan in een aantal sessies aan werken. Het kan hierbij gaan om het verkrijgen van nieuwe inzichten, het doorbreken en loslaten van oude patronen en het oefenen van (ver)nieuwe(de) vaardigheden.

Dit kan online, in mijn praktijk, of in de natuur wandelend. Of in een combinatie daarvan.

Crone Walks zal hierbij ook altijd samen met jou onderzoeken waarin de betekenis en verbinding zit met jouw spirituele ‘zijn’.

kompas op je levenspad
powertalk Crone Walks

powertalk

Hierbij hebben we in principe één motiverend, bekrachtigend gesprek, waarbij ik je vooral aanspreek op het aanboren en inzetten van je eigen krachtbronnen. Een tweede gesprek nadat enige tijd voorbij gegaan is, kan verdiepend werken.

Dit kan online, in mijn praktijk, of in de natuur wandelend.

retraite

Een retraite is een meerdaagse, waarbij jij in de buurt van mijn praktijk logeert. Je verblijft in een door jouw gekozen hotel, B&B of op een camping. Zo kun je je even helemaal terug trekken uit je dagelijkse beslommeringen en geef je jezelf de mogelijkheid je even helemaal op jezelf te richten. Hierbij hebben we één of twee ondersteunende sessies per dag om je retraite meer gericht te maken en te verdiepen.

Retraite in de natuur
Pad van de heks

pad van de heks

Dit traject is speciaal voor jou, als jij je al een tijdje aangetrokken voelt tot het pad van de (groene) heks, maar je het moeilijk vindt daar je eerste stappen op te zetten. Of je loopt al langer op dit pad, maar je voelt je geblokkeerd, om welke reden dan ook. Dan loopt Ella, al meer dan twintig jaar groene heks, een tijdje met je mee. Zij zal je stimuleren je eigen unieke pad te gaan, praktisch en verbindend.

groepen

Wil je samen met anderen (spiritueel) groeien? Het is ook mogelijk om met een bestaande groep, kring, team, club, etc. met een ondersteuningsvraag te komen. Een workshop of cursus op maat hoort zeker tot de mogelijkheden.

samen zijn in een groep
zet t in je agenda

agenda

Regelmatig zal Crone Walks ook open activiteiten, cursussen, workshops, etc. organiseren. Je kunt je hiervoor individueel opgeven.