FAQ

Veel gestelde vragen

Kun je bij jou ook gecoacht worden zonder dat je iets met heksen of hekserij hebt?

Zeker weten! In de coaching hoeft dit geen enkele rol te spelen. Je hoeft zelfs niets te hebben met de natuur. Een traject gaat uit van jouw wensen en behoeften en hetgeen waar jij aan wil werken.

Je zit zover weg anders zou ik graag door je gecoacht worden...

Er zijn verschillende mogelijkheden als je ver weg woont. We kunnen online met elkaar contact hebben. Er zijn ook mensen die ik telefonisch of via video- en/of tekstchat gecoacht heb.  Of je komt bijvoorbeeld hier voor een korte retraite. Je kunt dan een weekje/lang weekend in de buurt op een camping staan, of boekt een hotel/bed&breakfast. We zien elkaar dan dagelijks.

Ik ben minder goed ter been, kun jij me coachen zonder dat ik hoef te wandelen?

Geen probleem voor de coaching. Omdat mijn praktijkruimte op de eerste verdieping zit, zal ik je dan wel in mijn huiskamer uitnodigen of als je dat liever wilt, online.

De naam Crone Walks betekent alleen maar dat ik een tijdje met je meeloop, maar dat hoeft niet letterlijk te zijn, maar kan ook heel goed figuurlijk.

Ik weet niet of ik een heks ben of niet. Maar zou graag ondersteund worden in mijn zoektocht. Kan ik bij jou terecht?

Natuurlijk! Je hoeft er nog helemaal niet uit te zijn of je een heks bent of niet. Jij bent jij! Elk mens heeft zijn krachten en talenten van waaruit magie kan ontstaan. Je bent welkom om met mij op onderzoek uit te gaan!

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op  voor meer info!