Over ons

Wie is Crone Walks?

Ella Postema
Ella op pad
Ella Postema is de vrouw achter Crone Walks.
Vele jaren heb ik coaching, training en trajectbegeleiding in het welzijnswerk gegeven, terwijl mijn spirituele pad meer gericht was op de oude wijsheid van de natuur.

coaching en natuurspiritualiteit

Van hieruit ben ik toen een eigen zaak begonnen in natuurcosmetica, kruidenwandelingen en kruidenworkshops. Dit was een mooie ontwikkeling die me dichter bij mezelf bracht. Maar dat proces bleek eigenlijk een opening naar een volgend pad. Na een langere tijd van bezinning werd het tijd mijn talenten in coaching en natuurspiritualiteit te combineren.

Balans en verbinding

Mijn vorm van coaching heeft het aloude wiel met de windrichtingen als kompas voor het vinden van balans en verbinding in ons leven. Het verbindt jouw leven en vraagstukken met de dynamiek van de natuur en de oer-elementen.

Door zelfonderzoek kunnen we je pad, kracht, blokkades, keuzes en vragen onderzoeken en daarmee mee aan de slag gaan. Hierdoor kun je aan je persoonlijke ontwikkeling werken en de mogelijkheden vergroten om je gewenste doelen te bereiken. Waardoor je, concreet en praktisch, maar ook in verbinding met jezelf en je omgeving, weer verder kunt op je eigen unieke levenspad.

Als jij door mij als coach hierbij ondersteund wil worden, ben je van harte welkom.

mijn opleidingen:

  • HBO-Sociaal Cultureel werk, Arnhem (4 jaar)
  • Aurahealer, (2 jaar) Rotterdam
  • Propedeuse Sociologie, Rotterdam (1,5 jaar)
  • Post HBO: Communicatietrainer (niveau: senior), Rotterdam (1 jaar)
  • Wielwerk Coach, Culemborg (2 jaar, www.wielwerkopleidingen.nl)

jij

Ik maak gebruik van een variëteit aan coachings- en gesprekstechnieken, die ik heb verworven uit verschillende opleidingen en ervaringen, om te helpen jouw eigen oplossingsvermogen te vergroten. Uiteraard bepaal jij wat er in de sessies gebeurt en zal ik je daarin begeleiden en met je meelopen…Crone Walks.

kompas op je levenspad