Over Crone Walks

Wie is Crone Walks?

Ella Postema
Ella op pad

Over mij

Ella Postema (59 jaar oud, wonend in Doetinchem in de prachtige Achterhoek) is de vrouw achter Crone Walks.
Vele jaren heb ik coaching, training en trajectbegeleiding in het welzijnswerk gegeven, terwijl mijn spirituele pad meer gericht was op de oude wijsheid van de natuur en hekserij.

Coaching en natuurspiritualiteit

Van hieruit ben ik toen een eigen zaak begonnen in natuurcosmetica, kruidenwandelingen en kruidenworkshops. Dit was een mooie ontwikkeling die me dichter bij mezelf bracht. Maar dat proces bleek eigenlijk een opening naar een volgend pad. Na een langere tijd van bezinning werd het tijd mijn talenten in coaching, natuurspiritualiteit en hekserij te combineren.

Visie

Er is in mijn ogen geen ‘standaardpakket’. Ik vind het belangrijk de eigenheid van elke (beginnende) heks te benadrukken. Er zijn geen kant en klaar trajecten. Je bent niet pas uit de lucht komen vallen. Je brengt alles uit je verleden en heden mee. Je echte krachten, kwaliteiten en hartstocht zitten in de dingen die uniek bij  jóu horen. Dáár zit je ‘witch power’.

Werkwijze: Balans en verbinding

Ik maak gebruik van een variëteit aan praktische gesprekstechnieken en oefeningen, die ik heb verworven uit verschillende opleidingen en ervaringen. Als kompas voor het vinden van balans en verbinding werk ik vaak met het aloude levenswiel. Hierin bevinden zich de windrichtingen, de oerelementen, de seizoenen, etc. Maar ook bijvoorbeeld creativiteit, tarot, droomwerk, rituelen, enzovoorts,  kunnen onderdeel uitmaken van de sessies.

Door zelfonderzoek kunnen we je pad, kracht, blokkades, keuzes en vragen onderzoeken en daarmee mee aan de slag gaan. Hierdoor kun je aan je persoonlijke ontwikkeling werken en de mogelijkheden vergroten om je gewenste doelen te bereiken. Waardoor je, concreet en praktisch, maar ook in verbinding met jezelf en je omgeving, weer verder kunt op je eigen unieke heksenpad.

Uiteraard bepaal jij wat er in de sessies gebeurt, en stem ik mijn werkwijze op jou af. Ik zal je daarin begeleiden en met je meelopen…Crone Walks.

Mijn opleidingen:

o.a.

  • HBO-Sociaal Cultureel werk, Arnhem (4 jaar)
  • Aurahealer, (2 jaar) Rotterdam
  • Propedeuse Sociologie, Rotterdam (1,5 jaar)
  • Post HBO: Communicatietrainer (niveau: senior), Rotterdam (1 jaar)
  • Wielwerk Coach, Culemborg (2 jaar, www.wielwerkopleidingen.nl)

Werkervaring:

o.a.

  • Tweeëntwintig jaar coach/trajectbegeleider/cultureel werker in het welzijnswerk
  • Vijfentwintig jaar (groene) heks
  • Twintig jaar kruidenvrouw

 Praktijkvormen:

Als jij me belt of mailt dan spreken we een moment af waarop we kunnen kennismaken. In dat gesprek stellen we vast wat jouw ondersteuningsvraag is en hoe we die begeleiding gaan invullen. Uiteraard is dit maatwerk. Het is helemaal afhankelijk van je voorkeuren, je situatie en je ondersteuningsvraag.

Uiteraard is real life contact het meest effectief en wenselijk voor coaching. Een deel van de coaching gesprekken en oefeningen vinden wandelend in de natuur plaats, en een deel binnen in mijn praktijkkamer.

Maar in sommige situaties kan dat problematisch zijn. In dat geval kan ik je ook ondersteunen met videobellen, telefonisch of zelfs via chat/appen of een combinatie daarvan. Indien je niet al te ver van mijn praktijk woont, is in uitzonderlijke gevallen, ook huisbezoek mogelijk.

kompas op je levenspad